Schuttingen en erfafscheiding

Schutting op maat laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een schutting op maat voor uw tuin in Steenwijk en omgeving? Dan bent u bij Bouwservice Steenwijk aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen van hoge kwaliteit die uw tuin een nieuwe uitstraling geven. Of u nu een houten, betonnen of een combinatie van beide wilt, wij kunnen het voor u realiseren. U hoeft alleen uw wensen aan ons door te geven en wij zorgen voor een schutting op maat!

Erfafscheiding plaatsen voor uw tuin. Wij leveren schuttingen van hoge kwaliteit die perfect passen bij uw tuin. Bij Bouwservice Steenwijk staat klanttevredenheid voorop. Wij plaatsen erfafscheidingen door heel Nederland. Wij weten precies wat wel en niet mogelijk is in uw tuin en wat u van ons mag verwachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Tuinpoorten

Onze Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze poorten zijn allemaal voorzien van een stalen gegalvaniseerd poortframe, deze poort frame`s zijn verstelbaar. Hierop worden de planken naar uw keuze gemonteerd. De poorten worden voorzien van uitstekende kwaliteit sluitwerk. Ook dubbele tuinpoorten behoren tot de mogelijkheden, u kunt deze zelf samenstellen uit diverse afmetingen

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.