Over mij

Over mij

Welkom bij Bouwservice Steenwijk, mijn naam is Jeroen Mulder, geboren in 1988 en trots opgegroeid in het sfeervolle Steenwijk. Als oprichter en eigenaar van ons bedrijf ben ik verheugd mijn passie voor bouwen en klussen met u te delen.

Wat ooit begon als een hobby, groeide al snel uit tot een ware passie en vandaag de dag is mijn droom werkelijkheid geworden met de oprichting van Bouwservice Steenwijk in 2022. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de bouwsector, voelde ik de drang naar een nieuwe uitdaging.

Dankzij mijn diverse ervaringen in de bouw en onze samenwerking met verschillende bedrijven, zijn wij uitgegroeid tot een allround timmer- en klussenbedrijf. Gevestigd aan de Berkenbroek 6 in Steenwijk, beschikken wij over een werkplaats en opslag waar wij niet alleen meubels creëren, maar ook prefab onderdelen voor terrasoverkappingen en bergingen produceren.

Bij Bouwservice Steenwijk kunt u terecht voor zowel grote als kleine klussen, variërend van renovatie en nieuwbouw tot onderhoud. Wij streven naar vakmanschap en klanttevredenheid in elk project dat we aangaan. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij uw bouw- en klusdromen werkelijkheid kunnen maken.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.