Diensten

Onze diensten

Heeft u specifieke wensen of zoekt u iets anders? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij staan klaar om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Terrasoverkapping En Houtbouw

Dé specialist in het creëren van prachtige terrasoverkappingen en houtbouwprojecten! Bij ons gaat het erom jouw buitenplekje gezellig en comfortabel te maken.

Dakwerken Platte Daken

Met onze dakwerken kun je rekenen op een professionele aanpak en een vernieuwd dak dat niet alleen functioneel is maar er ook weer als nieuw uitziet.

Renovatie en onderhoud

Van zakelijke tot particuliere en recreatieve projecten, onze renovatie- en onderhoudsdiensten brengen elke ruimte tot leven. Vertrouw op ons vakmanschap om jouw omgeving te vernieuwen.

glazen schuifwand

Een glazen schuifwand biedt de mogelijkheid om uw veranda of aanbouw af te sluiten, waardoor u langer kunt genieten van uw buitenruimte. Hiermee kunt u het binnenklimaat beter beheersen.

Schuttingen en erfafscheiding

Wij plaatsen schuttingen van hoge kwaliteit in elke stijl die u wilt. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een schutting op maat! Bij Bouwservice Steenwijk staat u centraal. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen. Wij weten wat mogelijk is in uw tuin.

Maatwerk in hout

In onze loods vervaardigen wij een breed scala aan producten, waaronder bloembakken, zowel voor binnen als buiten, deuren, tafels, dierenverblijven, en louvres zowel met als zonder glas. Ontdek ambachtelijk vakmanschap en maatwerk voor diverse behoeften.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.